Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
305
Utgivningsdatum
2019-01-02
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Hjertstrand Brensén, Åsa (form)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
466 g
SAB
Hc
ISBN
9789177950950
Angelika (inbunden)

Angelika

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-01-02
189
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Angelika är försvunnen. När hennes syster Mikaela släpper allt för att åka över till England där Angelika bor sedan många år tillbaka har systrarna inte setts på länge och relationen är minst sagt komplicerad. Det är Mikaela som får ta hand om de åldrande föräldrarna, Mikaela som tvingas balansera ett krävande jobb med två små barn och ett äktenskap som blir alltmer ansträngt. Men hur länge till orkar hon vara den som håller ihop allt? Rebellen Angelika däremot gifte sig till allas förvåning rikt med den adlige Thomas, som Mikaela alltid haft svårt för. Var de lyckliga tillsammans? Har Angelika gett sig av självmant, lämnat sin egen dotter?

Mikaela upptäcker snart att hennes syster aldrig riktigt lämnat det förflutna och dess skuggor bakom sig och ju längre tiden går desto mer förbryllad blir hon, det hon får höra om Angelika i England stämmer inte alls överens med hennes egen bild av systern. Så plötsligt hittar Thomas ett meddelande från sin fru som Mikaela inte vet hur hon ska tolka. Vem är egentligen Angelika? Och vad är det som har hänt henne?

Angelika är en bok om systerskap, om att besluta vem man vill vara och att behöva ta konsekvenserna av det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Angelika
  2. +
  3. Ett fynd att dö för

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett fynd att dö för av Anders De La Motte, Måns Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Angelika. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven bladvändardebut!
    Villivonkansbooks, 8 januari 2019

    Jag började läsa i Angelika igår kväll när jag la mig. Redan från första sidan drogs jag in i boken och den var svår att lägga ner. Bara en sida till och en till. Klockan var över två i natt när jag till slut la ner den. Hade ändå svårt att somna och tänkte på Angelika, vad hade hänt henne?! Det är en imponerande berättelse Karin skrivit. Hon lyckas fånga den komplicerande relationen mellan systrarna, de nedtryckta känslorna och orättvisan som mal. En syster har ett gott liv medan den andra f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner