Scener ur hjärtat (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (140.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Malena Ernman
Utgivningsdatum
2018-08-24
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177951346

Scener ur hjärtat Ljudbok

(55 röster)  |   Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-24

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den här historien handlar om mig och min familj och den kris som drabbade oss. Men det är framförallt en berättelse om krisen som omger oss alla. Kanske handlar den om utbrända människor på en utbränd planet där väder, vind och vardag ökar i styrka för varje dag. Att hålla ihop som människor och att hitta hållbarhet, det är hjärtat i denna bok. /Malena Ernman
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Scener ur hjärtat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk
  Svealektor, 6 januari 2020

  Om man inte var intresserad av klimatkrisen så har man fått upp ögonen ordentligt efter denna bok. Och fått förståelse för Aspergers syndrom m.m. Alla som hånar Greta i medier borde tvingas läsa denna bok och verkligen förstå vem hon är och vad hon uträttar! Och se vad hennes föräldrar bidrar med. Jag älskade också Malena röst.

 2. Läs den!
  -, 23 september 2019

  Högst personlig och engagerande! Hon får ihop alla bitar, från vardagen med funkis-familj till ¿the big picture¿ - klimatfrågan. Jag skulle också kunna säga att den förändrat mitt sätt att tänka. Så pass lyckas hon fånga mig. Alla borde läsa den!

 3. Tack.
  Malin Unger, 6 augusti 2019

  Tack för era ogrumlade ögon, er ärlighet och era raka ord.

 4. Lärorik
  -, 29 april 2019

  Efter den här boken är jag ännu mer imponerad av Greta Thunberg, med tanke på hennes bakgrund. Känner dessutom att jag aldrig vill sätta min fot på ett flygplan igen! En bok ALLA borde läsa.

 5. Klar rekommendation!
  Anna, 27 mars 2019

  Mycket intressant, lättlyssnad och viktig bok - på fler sätt än ett. En blandning av hennes egna erfarenheter inom familjen och olika fakta. Bara genom att lyssna på (läsa) denna bok, gör du någonting bra för miljön och klimatet, eftersom du inte kan göra lyssningen ogjord sedan... Du får också inblick i hur ett vardagsliv med barn med olika autism-/Asperger-/ADHD-diagnoser (m.m.) kan te sig i praktiken. Hög igenkänningsfaktor för oss som (över-)levt i snarlik situation.

 6. 2000-talets viktigaste bok?
  Annika Dellholm, 12 februari 2019

  Du kommer att stänga din färdiglästa bok med en ny medvetenhet, både om NPF och om klimatdebatten. En bok som fångar och förändrar dig!

 7. Kamp och förståelse
  Kerstin Catharina Möller, 11 oktober 2018

  Boken rörde mig djupt, den gav mig mer förståelse för hur livet kan vara, hur hårt det kan drabba, men också hur man trots allt överlever när allt verkar förfärligt. Mycket hjärta.

 8. Äntligen bra info om funktionsvariation
  Lillnalle (Stockholm), 16 september 2018

  Ger bra info om hur svårt det är med funktionvariation och att få rätt hjälp i tid.
  Måste familjer gå sönder för att få hjälp i dagens Sverige? Det har inte hänt något på 10 år. Dax att börja sprida kunskap i samhället men framförallt till skolorna.
  Vi kan inte bara tala om problemen utan dax att skrida till handling. Se lösningsfokus!
  Alla är inte lika. Sprid förståelse med kunskap.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av författarna