K (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-23
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177952206
K (e-bok)

K E-bok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-05-23

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Katarina Frostenson: K är berättelsen från en tid i landsflykt undan förföljelse och förtal, i november 2017 till maj 2018. Utifrån händelser under färdens gång reflekterar K , i samtal med olika resekamrater, kring en kabal, kring kollektiv, kriser, kamp och stor kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av K. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lyssna också till den andra parten (domarregel)
  Björn Wiklund, 15 november 2019

  Intressant att läsa den anklagades version. Katarina Frostenson skräder inte orden när hon karakteriserar vissa kolleger i akademien och när hon beskriver det drev som blev följden av DN:s skriverier. Anonyma vittnen anses ju inte duga i svenska domstolar, men väl i dagspressen.

 2. Därför ska du läsa K
  Peppe Engberg, 18 juni 2019

  Hade inte taket störtat in hade KF som poet tvingats uppfinna skandalen för att skriva denna vackra och fascinerande bok som kommer att överleva både krymplingarna i akademien, Herr H, den avundsjuka pöbel i "den trånga stövel" som utgör landet Sverige och konspirerande redaktörer, särskilt på Dagens Nyheter.

  Frostenson är den enda som insett det djävulska i att DN:s första artikel byggde på intervjuer med 18 kvinnor - De Aderton! - som anklagade hennes man för sexuella trakasserier... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katarina Frostenson