Profetens sista död (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (328.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Profeten serien (del 3)
Inläsare
Anders Ekborg
Utgivningsdatum
2021-01-14
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177952497
Profetens sista död (ljudbok)

Profetens sista död Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-14

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
För bara ett år sedan var Elias Ferreira Krantz en vanlig 24-åring. Nu är han Profeten, en agent driven av tanken på att hämnas sin pappas död. Hans mål är Eric Hands, en mäktig industrimagnat som anses osårbar på grund av de högexplosiva hemligheter han kan avslöja, och som lamslår den svenska regeringen. Via den franska underrättelsetjänsten får Elias en möjlighet att göra upp med Eric Hands en gång för alla. Men skuldfrågan visar sig mer komplicerad än han föreställt sig och sökandet efter sanningen för än en gång ihop Elias och Ylva Grey. Allt de utsatts för och övervunnit tillsammans har skapat starka känslomässiga band.

Profetens uppdrag är tydligt och brutalt. Och det kommer att slå tillbaka mot honom själv med full kraft.

Profetens sista död är den avslutande fristående delen i spänningstrilogin efter Profetens vinter och Den falska profeten en berättelse av högsta internationella klass.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Profetens sista död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning på hög nivå
    -, 25 augusti 2021

    Bra avslutning på triologin, men tycker ändå det finns vissa öppningar för en fortsättning. Man blir inte direkt uttråkad då det är ständig fart och fläkt. Bra uppläst av Anders Ekborg.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Östlundh