Sockerormen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-04-26
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177952862
Sockerormen (e-bok)

Sockerormen E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-04-26

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Agnes, Kristian och Miika växer upp på 80-talet i en industristad i Mellansverige. De tre lite udda 11-åringarna har inget gemensamt, men när deras musikbegåvning för dem samman uppstår en stark vänskap. Tillsammans med den före detta världsartisten och musikläraren Frank Leide bildar de Ensemblen Bretzel. Från början spelar de i kyrkor och på mindre konserter, men snart ska de även få se världen. Frågan är vem Frank Leide egentligen är: En trygghet när föräldravärlden sviker, eller det största sveket av dem alla?

Sockerormen är en berättelse om orimlig kärlek och utanförskap. Men det är också en roman om vänskap och mod.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sockerormen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 maj 2021

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Jag är väl en av dom få som inte har läst den kända trilogin som Karin Smirnoff har skrivit, så det här var den första boken som jag har läst av författaren. Men jag ska absolut läsa fler böcker av henne, för jag tyckte att Sockerormen var en mycket bra bok, som jag absolut kan rekommendera. Lite jobbig att läsa ibland, på grund av tunga ämnen i boken, men den innehåller även humor, nostalgi, och vänskap.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Smirnoff