Skandal i svart (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (315.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mitfordmorden (del 3)
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2020-12-22
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Ylva Stålmarck
ISBN
9789177953166

Skandal i svart Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-12-22

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1928. Ett hembiträde förolyckas på ett glamoröst party anordnat av arvtagaren Bryan Guinness. Bryan har precis friat till arton år gamla Diana, den vackraste av de sex Mitford-systrarna. Hembiträdets död avfärdas som en olyckshändelse och de nygifta lägger händelsen bakom sig för att inleda ett virvelvindsliknande liv i Londons Mayfair, chica Paris och hedonistiska Berlin. Mitford-systrarnas jungfru, Louisa Cannon, följer med på resorna, liksom ett entourage av vänner, familj och hangarounds från Nancy Mitford till Evelyn Waugh. När ett andra offer hittas i Paris 1931 börjar Louisa se samband med dödsfallet två år tidigare. Nu måste hon övertyga Mitford-systrarna om att en mördare kan finnas i deras närhet. Detta medan skuggorna tätnar i Europa, och i Diana Mitfords hjärta.

Den tredje boken i serien om Mitfordmorden skildrar ett turbulent Europa i slutet av 1920-talet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skandal i svart. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskar den här serien!
    Kim M. Kimselius, 20 februari 2021

    Älskar Mitfordmorden som alla utspelar sig under 1920-talet.

    Det som börjar med en festlig tillställning avslutas i en katastrof när ett hembiträde faller genom glastaket över balsalen där festen pågår.

    Louise Cannon är huvudperson i samtliga Mitfordböcker. Den här gången är hon ännu en gång jungfru åt en av systrarna Mitford. Men Louise är ingen vanlig jungfru, hon drömmer om att bli polis, men efter en barndom där hon blev tvingad att vara tjuv, är hennes chanser minimala.... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jessica Fellowes