Den tigande änkan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (380.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Louise Rick (del 2)
Inläsare
Jessica Liedberg
Utgivningsdatum
2022-05-12
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Jessica Hallén
ISBN
9789177953616

Den tigande änkan Ljudbok

(11 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Louise Rick är efter en längre tids ledighet tillbaka på arbetet som chef för polisens nya mobila enhet, P13, när polisen på Fyn ber om hjälp. En kvinnlig pensionatägare på Tåsinge har blivit mördad och polisen har inte mycket att gå på. En grundlig genomgång av pensionatets övervåning, där den mördade kvinnan bodde, får utredningen att ta en fullständigt oväntad vändning.

Mot sin vilja blir Louise tvungen att kontakta Eik Nordström på eftersöksavdelningen i Köpenhamn. De har inte träffats sedan de skildes åt på en strand i Thailand, där deras förhållande tog slut.

För första gången någonsin verkar Camilla Lind inte särskilt intresserad av mordfallet när Louise ringer för att be henne om råd. Däremot väcks hennes intresse av historien om en ung man som dog på Tåsinge för ett halvår sedan.

Som journalist lyckas Camilla få insyn i saken. Hon kommer över information som Louise inte känner till och som får vittgående konsekvenser för alla inblandade. Louise och Camilla blir båda djupt engagerade och när de slutligen finner sig i en komplicerad och känslig situation inser de hur bra det är att hjälpas åt

Detta är den elfte boken i Sara Blaedels serie om polisen Louise Rick. Boken går utmärkt att läsa fristående, men om man vill följa Louise Rick finns hela serien utgiven som ljudbok och e-bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den tigande änkan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tragisk historia!
    - (Åkersberga), 6 juni 2022

    Svårt att följa handlingen många olika namn att hålla i sär.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Blaedel