Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2021-05-04
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
218 x 145 x 23 mm
Vikt
384 g
SAB
Hc
ISBN
9789177954774
Nu (inbunden)

Nu

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-05-04
183
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Han har flyttat in i farbror Hasses hus (för andra gången) i februari 2020; i juni ser det plötsligt ut som om han har flyttat in i farbror Hasse. Tänker han, och skriver det till Nu, men raderar det från skärmen givetvis.

En fullkomligt obekant människa vid namn Nu Bergdahl har hört av sig med frågor kring ett uppsatsarbete. Dags då kanske att klara ut vissa saker. Men trasslet snarast tilltar när Sten Wadh, som är kulturarvsforskare med genusinriktning och halsstarrig samtidsskeptiker, ska veva in sina tankegångar och anfäktelser i coronans år. Hur hamnade han i kyrkofullmäktige på ett mandat för Sverigedemokraterna? Kan han få Nu att förstå det som hägrar i hans kommande projekt kring fiskekatalogen Napp och Nytt? Tvärs över staketet skymtar dessutom Bat Seba.

Lars Andersson räknas alltsedan 1970-talet som en av sin författargenerations främsta prosaister. Bland hans romaner finns Snöljus, Bikungskupan, Vattenorgeln, det tvådelade Värmlandseposet Ljus från ingenstans / De levandes land och de hittills två kriminalromanerna om Leonard Ringer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nu
  2. +
  3. Artemis

De som köpt den här boken har ofta också köpt Artemis av Lars Andersson (pocket).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nu. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En sådan märkligt underhållande bok
    Bjarne Wilmarsgård, 24 augusti 2021

    "En sån märklig bok" - var första intrycket efter att ha läst boken - då den skiljer sig mycket från de andra böckerna jag läst de senaste åren. Men - hur jag än försöker formulera mig - så blir det mest "En sån märkligt underhållande bok" - för mig som mest läser fackböcker och en eller annan "kriminalroman".

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Andersson