Åskmakaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (399.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Idun Lind (del 2)
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2022-06-17
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177955122

Åskmakaren Ljudbok

(39 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-17

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är 22 minusgrader ute när en man hittas död och lemlästad på isen. Den döde identifieras snart och det visar sig vara få personer som sörjer honom. När Idun Lind ska utreda fallet får hon hjälp av Tareq Shaheen. Det blir en utredning som tar dem till en värld fylld av pengar, våld och makt. En värld där unga kvinnors liv är en handelsvara.

Många år tidigare får vi följa Peter och Silje, två barn i utkanten. Peter är ett ständigt mobbningsoffer i skolan, Silje en flicka som bara önskar att få bli lämnad ifred. De bildar starka vänskapsband och varje dag blir en ny dag då de kan överleva tillsammans. Till sist knyts nu och då ihop och blir till en intensivt spännande kriminalroman där värdet av ett människoliv väger alltför lätt.

Åskmakaren är den andra boken om kriminalinspektör Idun Lind och hennes kollegor vid gruppen för grova brott i Luleå.

Tina N Martin är född 1980 och bosatt i Boden. Åskmakaren är hennes andra roman, hennes debutroman Befriaren har hyllats av både läsare och kritiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Åskmakaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande & viktig
  -, 7 januari 2024

  Kvalitet när det kommer till spänningsromaner. Lo K är mkt bra uppläsare.

 2. Toppklass
  -, 22 september 2022

  Man kan se allt framför sig, otroligt bra och målande beskrivningar av händelser och människor. Toppklass på detta helt enkelt. Roligt även med en författare från hemtrakten som verkligen kan beskriva detaljer på omgivningar och vet hur det ser ut. Hade mer än gärna följt Idun och kollegorna i fler böcker.

 3. Traditionell deckare
  -, 31 augusti 2022

  Om kvinnohandel och mobbing - två saker jag har svårt att läsa om. Däremot är vissa karaktärer värda lästiden.

 4. Spännande
  -, 26 juli 2022

  Välskriven och bra uppläsare. Jag längtar efter uppföljaren!

 5. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 1 juli 2022

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Åskmakaren, är den andra delen i bokserien om kriminalinspektör Idun Lind i Luleå. Den första boken heter Befriaren, och den läste jag för knappt ett år sedan. Jag tyckte väldigt mycket om Befriaren, som fick näst högsta betyget av mig, 4,5, så jag hade mycket höga förväntningar på den här boken. Och dom förväntningarna infriades med råge, för den här boken var till och med ännu bättre. Den får helt klart högsta betyget från mig, 5 av 5. Åskmakaren ä... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Tina N Martin

 • Sorgsystern

  Tina N Martin

  Elvira Lind försvann spårlöst från ett ungdomshem för tre år sedan. När hon mitt under ett pågående bröllop faller från kyrktornet mot sin omedelbara död är det början på en komplicerad utredning. Har hon tagit sitt eget liv eller blivit mördad? T...

 • Befriaren

  Tina N Martin

  Läraren Eva Vendel hittas död, hängande i en takkrok. Det är ett spektakulärt brott, någon har spikat två tjocka spikar genom händerna efter att ha tagit hennes liv. Varför mördas en kvinna, som inte tycks ha några fiender, på det viset? Kort däre...