Tredje gången gillt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-24
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177955177

Tredje gången gillt E-bok

(9 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-05-24

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det thailändska havet glittrar turkost i solen. Maja och hennes sambo Gabriel dyker i för att snorkla. Men Gabriel kommer aldrig upp till ytan. Efter några dagar är Maja tvungen att åka tillbaka till Sverige, förtvivlad. Visserligen hade hon ifrågasatt deras kärlek, men det var inte så här hon tänkt att det skulle sluta.

Tillbaka i Sverige fokuserar hon på sitt arbete som designer, och med hjälp av sin bästa vän orkar hon ge sig ut i världen igen. Då träffar hon Simon. Han verkar vara allt hon någonsin drömt om, inte alls lika mystisk som Gabriel. Kanske kan hon komma vidare och bli lycklig med honom? Men så börjar det hända mer och mer konstiga saker i tillvaron. Vad hände egentligen med Gabriel där i Thailand? Till slut är hon tvungen att ifrågasätta allt.

Tredje gången gillt är en underhållande och spännande roman om hemligheter, att hitta sin plats i tillvaron och rätt person att dela den med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tredje gången gillt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Charmig kärlekshistoria med oväntad twist!
    Marinette Nyh Radebo, 28 juni 2021

    Hur väl känner man varandra och vad kan man stå ut med. Allt detta ifrågasätts i Mias härligt charmiga kärlekshistoria med flera oväntade vändningar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mia Söderberg