Allt det vackra (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-04-06
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Stephen Farran-Lee, Leo Gefvert, Gunnar Pettersson
ISBN
9789177955559
Allt det vackra (e-bok)

Allt det vackra (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-04-06

Styckköp

167

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Hunter Biden var två år gammal blev han allvarligt skadad i en bilolycka, hans mamma och hans lillasyster omkom. 2015 förlorade han sin älskade storebror Beau, som dog i hjärncancer 46 år gammal. Under Trumps presidenttid var Hunter oavbrutet måltavla för attacker och förtal från Vita huset. En utsatthet som förvärrades av Hunters långvariga och grava missbruk av alkohol och droger. Ett missbruk som tog över tillvaron fullständigt. Where's Hunter? blev ett välkänt och illasinnat Trump-grepp för att misskreditera Joe Bidens presidentkandidatur.

I Beautiful Things (Allt det vackra på svenska) berättar Hunter utlämnande om sin livsresa, kantad av tragedier och dramatik. Alldeles nyligen en helvetesresa, som höll på att stjälpa hans fars väg mot att bli USA:s 46:e president. Men det är också berörande skildring av kärlekens kraft och allt det vackra i verkligheten.

"I sin skakande och mycket läsvärda memoar bevisar Hunter Biden ännu en gång att vem som helst till och med en presidentson kan komma på avvägar och hamna i en mardröm av beroenden. Han minns allt och berättar om det med ett mod som är både hjärtskärande och mäktigt." Stephen King.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hunter Biden