Betraktaren (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (361.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2021-12-13
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Lotta Eklund
ISBN
9789177955771
Betraktaren (ljudbok)

Betraktaren Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-13

Styckköp

155

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mörka hemligheter bakom lyckliga fasader

Rikke är forskare och lyckligt gift med sin ungdomskärlek Åsmund. Tillsammans har de två barn. Deras nya bostad ligger ett stenkast från Oslos innerstad och här faller allt på plats, det känns perfekt. Harmonin bryts dock när familjens granne ovanpå hittas död, mördad. I ett slag förbyts idyllen i något helt annat. Alla i bostadsområdet är berörda av mordet. Särskilt Rikke. Hon blir varse hur litet hon vet om sina grannar hon lever vägg i vägg med. Likaså att hon måste berätta för sin man vilken relation hon hade till Jörgen, den mördade grannen. Ett besked som även mordutredarna väntar på.

Helene Floods spänningsdebut Terapeuten var en extraordinär framgång runtom i världen. Betraktaren är hennes andra roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Betraktaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas
    -, 23 augusti 2022

    Välskriven och spännande bok.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 december 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Betraktaren är den norska författaren Helen Floods andra bok. Hennes första bok heter Terapeuten, och jag har läst även den, och tyckte mycket om den. Böckerna är helt fristående från varandra. Och jag tyckte även om den här boken. Den var välskriven, spännande, lättläst, och oförutsägbar. Kan absolut rekommendera båda böckerna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Helene Flood