Av allt ont (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (242.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2022-10-05
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177955856
Av allt ont (ljudbok)

Av allt ont Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-05

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Barbara Hammar lever ett till synes balanserat liv. Rikt men inrutat. Utåt sett är hon en framgångsrik rättspsykiater, kallad underbarnet av sina kollegor på Rättsmedicinalverket. Själv har hon alltid känt sig mer som ett maskrosbarn, som brottas med ett inre kaos.

Så händer något som sätter tillvaron i gungning. Ett hastigt och oväntat dödsfall väcker minnen som Barbara jobbat hårt med att förtränga. Motvilligt tvingas hon tillbaka till uppväxten fylld av mörka hemligheter. Samtidigt landar en stor rättspsykiatrisk utredning på hennes bord. Ett fall som förbryllar från första stund. I smyg och helt utanför sina befogenheter som rättspsykiater börjar Barbara titta närmare på fallet. Sökandet efter sanningen för henne både närmare gåtans lösning och hennes eget förflutna.

Av allt ont är den första, fristående delen i serien om rättspsykiater Barbara Hammar.

Helen Stommel Olsson är bosatt i Göteborg, men tillbringar också en del av sin tid i Bohuslän och på Mallorca. Hon har en bakgrund som copywriter och frilansjournalist och är numera författare på heltid. Hon har tidigare gett ut Gangsterprinsessan (2017) och Den nakna flickan (2019). Helen brinner för att ge de mest utsatta i samhället en röst. Hennes debutbok, den hyllade Gangsterprinsessan, tilldelades priset för årets bästa ljudbok i kategorin roman på Storytel Awards 2018.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Av allt ont. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande!
  -, 22 oktober 2022

  Spännande med mycket oväntade vändningar! Jag ville att den skulle vara längre och ännu mer detaljerad, samtidigt som jag längtade efter upplösningen.

 2. Bra
  -, 18 oktober 2022

  Bra. Tack!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Helen Stommel Olsson

 • Gangsterprinsessan

  Helen Stommel Olsson

  Knarkkurir och människosmugglare   I Gangsterprinsessan får vi ta del av en värld som är okänd och dold för de flesta: under ytan, dysfunktionell och kriminell. Boken är baserad på en sann historia och skildrar med skarpa konturer en ung, sve...

 • Den nakna flickan

  Helen Stommel Olsson

  Av författaren till den hyllade Gangsterprinsessan! I Den nakna flickan får du följa med på den unga Viktorias livsresa, från barndom och uppväxt i en sluten religiös sexsekt på flykt från myndigheterna och vidare ut i världen på olika omvägar, ti...