Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2022-10-27
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Emma Majberger
Dimensioner
210 x 138 x 15 mm
Vikt
225 g
SAB
Hce
ISBN
9789177956204
Väninnornas jul (häftad)

Väninnornas jul

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-10-27
179
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Väninnornas jul Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Julen står för dörren och den stilige amerikanen Rafe Bowman har kommit till London för ett möte med lord och lady Blandfords vackra och välartade dotter Natalie. Rafes stiliga yttre imponerar visserligen på den unga damen, men hans chockerande amerikanska stil och skamfilade rykte gör det inte. Det står snart klart att Rafe måste lära sig Londons societetsregler på allvar om han ska ha någon chans att ens få uppvakta Natalie. Och när de fyra väninnorna, en gång kända som panelhönorna, dessutom blandar sig i leken kan vad som helst hända. Att vinna en kvinnas hjärta visar sig vara mer komplicerat än Rafe Bowman förutsett, i synnerhet för en man som är van vid att få allt han pekar på. Men julen är en tid för mirakel, en tid då även den mest inbitne cyniker kan förvandlas till en romantiker och då den blygaste violen kan slå ut och bli en passionerad ros.

Lisa Kleypas är en av världens mest kända romanceförfattare, hennes böcker har översatts till tjugoåtta språk och sålts i miljontals exemplar. Hela den populära väninneserien finns nu på svenska och julboken ges ut som en extra efterlängtad julklapp till alla Kleypas-fans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Väninnornas jul
 2. +
 3. En skandal om våren

De som köpt den här boken har ofta också köpt En skandal om våren av Lisa Kleypas (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Väninnornas jul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jul och romance i en perfekt mix!

  Londons societet i mitten av 1800-talet. Lyx i överflöd. Vackra kläder och klänningar som det frasar om när kvinnorna går. Underbara miljöer och vackra slott.

  Ja, det är en del av innehållet i "Väninnornas jul". Men boken är också full av vänskap, kärlek och romantik och givetvis även hemligheter, drama och svek. Är det någon som är bra på att skriva romance så är det Lisa Kleypas. Hon får till en intrig som är både spännande, vacker, sensuell och het.

  Jag vet att många irri... Läs hela recensionen

 2. Härlig serie
  veronicas_bok_bak_liv, 13 december 2022

  Julen står för dörren i London och den stilige amerikanen Rafe kommer för att möta Lord och Lady Blandfords vackra och välartade dotter Natalie. Rates stiliga yttre imponerar visserligen på Natalie men hans amerikanska stil och skamfilade rykte gör det inte. Han förstår ganska snart att han måste lära sig Londons socitetsregler. Och när de fyra väninnorna som en gång kallades panelhönorna blandar sig, då kan vad som helst hända.

  Så kom det äntligen en ny bok i serien om de fyra väni... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lisa Kleypas