Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nordmyrserien (del 2)
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2023-03-22
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
216 x 142 x 27 mm
Vikt
446 g
SAB
Hc
ISBN
9789177956433

Sarahs val

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-03-22
222

12% rabatt på allt med kod JUNI12

Gäller t.o.m. 12 juni. Se villkor.

Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och har skickats att döma vid en liten tingsrätt i Norrland. I lugnet mellan fjället och älven har hon vågat närma sig minnena från det förflutna, och även funnit kärleken.

När Sarah kallas tillbaka till Stockholm ställs hon inför flera svåra val. Ska hon lämna Erik, pojkvännen som hon ser en framtid med, och sin mormor som inlett en knoppande influencerkarriär eller ska hon stanna och ge upp drömmen om att bli domare?

I huvudstaden finns också Christoffer, som krossade hennes hjärta men som nu vill ha henne tillbaka. Det andra året i Nordmyr är besluten att fatta flera och stora, men är Sarah verkligen redo att ta nästa steg?

Sarahs val är den fristående andra delen i Nordmyrserien, en rolig roman med svärta som handlar om det vi alla ställs inför nödvändigheten att välja vår framtid och våra liv.

Marie H Lundh (f. 1977) är bosatt i en by i Västerbottens skärgård. Hon arbetade i över femton år som journalist och chef på det lokala mediehuset innan hon sadlade om för att arbeta med HR. De senaste åren har hon jobbat med personalfrågor och den administrativa sidan av domarutbildningen i Hovrätten för Övre Norrland, men är nu författare på heltid.

"Trots tunga ämnen hittar Lundh en fin balans tack vare sitt humoristiska språk. Det är en svår konst, och Lundh visar för andra gången att hon bemästrar den. Helhetsbetyg: 5." BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sarahs val
 2. +
 3. Sarahs mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sarahs mål av Marie H Lundh (inbunden).

Köp båda 2 för 461 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sarahs val. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Känslosam, välskriven och alldeles underbar!

  Äntligen kom det en ny bok i Nordmyrserien, som jag har längtat! Med tanke på hur bra den första boken var så var dessutom mina förväntningar ganska högt ställda.

  Blev jag besviken då? Nej, verkligen inte! "Sarahs val" är en lättläst, varm och mysig roman. Men precis som i debuten finns det ett tydligt underliggande mörker i form av bl.a. psykisk ohälsa. Mixen av just detta mörker och det varma mysiga gör att det blir en känslosam bok med mycket djup.

  Det är ett helt underba... Läs hela recensionen

 2. Underbar bok

  Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och har skickats upp till en tingsrätt i Norrland, två år ska hon tillbringa här innan hon ska återvända till stockholm. Men hon har börjat trivas i Norrland och börjat hitta både sig själv och kärlek. En dag kallas hon oväntat tillbaks till stockholm, frågan är kan hon lämna Erik och sin mormor? Hon ser ju en framtid här uppe i fjällen! Samtidigt hör hennes ex av sig från Stockholm och vill börja om på nytt¿

  Detta är den andra och friståe... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marie H Lundh

 • Sarahs lag

  Marie H Lundh

  Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och framtiden är utstakad. Tror hon i alla fall, tills det visar sig att högsta chefen har lånat ut henne. De kommande åren ska inte alls tillbringas i Stockholm som planerat, utan i Norrland på en tingsr...

 • Sarahs mål

  Marie H Lundh

  Juristen Sarah återvänder till Nordmyrs tingsrätt i den norrländska fjällvärlden. Kvar i hovrätten lämnar hon skrönan om mormor Yvonnes spökseans, och Jonah. När Sarah kommer hem faller hennes sambo ner i en djup depression och Sarah vet inte hur ...