Sarahs val (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nordmyrserien (del 2)
Utgivningsdatum
2023-03-22
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
SAB
Hc
ISBN
9789177956433
Sarahs val (inbunden)

Sarahs val

Inbunden Svenska, 2023-03-22
228
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och har skickats att döma vid en liten tingsrätt i Norrland. I lugnet mellan fjället och älven har hon vågat närma sig minnena från det förflutna, och även funnit kärleken.

När Sarah kallas tillbaka till Stockholm ställs hon inför flera svåra val. Ska hon lämna Erik, pojkvännen som hon ser en framtid med, och sin mormor som inlett en knoppande influencerkarriär eller ska hon stanna och ge upp drömmen om att bli domare?

I huvudstaden finns också Christoffer, som krossade hennes hjärta men som nu vill ha henne tillbaka. Det andra året i Nordmyr är besluten att fatta flera och stora, men är Sarah verkligen redo att ta nästa steg?

Sarahs val är den fristående andra delen i Nordmyrserien, en rolig roman med svärta som handlar om det vi alla ställs inför nödvändigheten att välja vår framtid och våra liv.

Marie H Lundh (f. 1977) är bosatt i en by i Västerbottens skärgård. Hon arbetade i över femton år som journalist och chef på det lokala mediehuset innan hon sadlade om för att arbeta med HR. De senaste åren har hon jobbat med personalfrågor och den administrativa sidan av domarutbildningen i Hovrätten för Övre Norrland, men är nu författare på heltid.
Visa hela texten

Fler böcker av Marie H Lundh

  • Sarahs lag

    Marie H Lundh

    Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och framtiden är utstakad. Tror hon i alla fall, tills det visar sig att högsta chefen har lånat ut henne. De kommande åren ska inte alls tillbringas i Stockholm som planerat, utan i Norrland på en tingsr...