Timmar av sammet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (307.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gabriella Boris
Utgivningsdatum
2022-04-11
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789177956921
Timmar av sammet (ljudbok)

Timmar av sammet Ljudbok

(11 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-04-11

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Medan Paris står inför en tysk ockupation, stänger en ung fransk kvinna dörren till sin bortgångna mormors hem, en våning fylld av skatter, osäker på om hon någonsin kommer att återvända. Marthe de Florian, en gång omsusad kurtisan har byggt upp ett liv bland konst och vackra ting, allt för att lämna sin fattiga barndom i de mörka gränderna i Montmartre bakom sig. När Europa står inför ett världskrig väljer hon att berätta sin historia och sina innersta hemligheter för sondottern Solange. I berättelsen om Marthes liv är tingen viktiga, alldeles särskilt ett vackert pärlhalsband och ett porträtt av Marthe, målat av den italienska konstnären Giovanni Boldini. Medan Marthes berättelse vecklas ut likt våder av sammet, hjälper det Solange på hennes väg genom livet.

Inspirerat av den sanna berättelsen om en övergiven våning i Paris, berättar Alyson Richman om Solange Beaugiron, en ung kvinna som tvingas överge sin farmors arv.

Alyson Richman har toppat bästsäljarlistor världen över med sina böcker. Hennes böcker har givits ut i över trettio länder. Alyson bor med sin familj på Long Island och skriver just nu på sin nästa roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alyson Richman