Tre som såg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (367.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Benjamin Krantz och Monica Eurell (del 2)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2022-04-05
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957041

Tre som såg Ljudbok

(12 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-05

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En sommarkväll i trakterna kring Malung försvinner tre åttaåriga pojkar. De hittas så småningom döda i en tjärn inte långt från en plats där de brukade leka. Kriminalkommissarie Inge Ingesson får landets mest omtalade fall på sitt bord samtidigt som en märklig grupp män har slagit läger i en del av skogen. Snart står det klart att Riksmord behöver ingripa.

Monica Eurell överväger till sin stora förvåning ett jobberbjudande i Stockholm. Hon behöver en nystart, och ett tjockare lönekuvert för att ordna upp sitt privatliv. När hon får chansen att ta med profileraren Benjamin Krantz till Malung för att försöka lösa vad som verkar vara ett trippelmord, tackar hon ja.

Fallet visar sig vara långt mer mångbottnat än vad någon i utredningsgruppen har förstått. Och sökandet efter den skyldige blir både svårt och livsfarligt. Tre som såg är inspirerad av en verklig händelse och ett omdiskuterat cold case.

John Willander Lambrell är född 1985 i Stockholm. Tre som såg är den andra boken om Benjamin Krantz och Monica Eurell. Den första, Den som vet, har hyllats av både recensenter och läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tre som såg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 juli 2023

  Betyg: 3 av 5 - 📚 - Den här boken, Tre som såg, är den andra delen i en bokserie. Jag läste den första boken, Den som vet, i våras, och jag tyckte att den var bra. Det finns även en tredje bok, Mörkt arv, som jag också ska läsa så småningom, eftersom jag tyckte att även den här andra boken var bra, även om jag tyckte att den var något sämre än den första boken. Jag kan rekommendera böckerna för lättläst och spännande deckarläsning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av John Willander Lambrell

 • Den som vet

  John Willander Lambrell

  En juldagsmorgon hittas ett sexårigt kändisbarn död i familjens källare. Hennes död kantas av frågetecken och väcker snart hela landets intresse. Kan någon ha mördat flickan med familjen sovande i samma hus? För den unga profileraren Benjamin Kran...

 • Mörkt arv

  John Willander Lambrell

  Tjugoettåriga Emma Jönsson hittas död i Hagaparken i Stockholm en tidig novembermorgon, mördad på ett utstuderat sätt. Varför har ingen anmält henne saknad? Kriminalkommissarie Monica Eurell som just fl¿yttat till Stockholm blir utsedd till spanin...