Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2022-02-07
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
240 x 171 x 9 mm
Vikt
462 g
SAB
Qefk
ISBN
9789177957508

Hannas blommor & blad : Kransar, mandalor, buketter och annat blomsterpysse

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-02-07
153
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.


Låt dig inspireras av kreatören och mönsterskaparen Hanna Wendelbos blomstervärld! Lär dig att rita blommor eller att göra mandalor och blomsterarrangemang i form av kransar och buketter. Det är tydligt, inspirerande och vackert, och boken bjuder på smäktande bilder som gör att det börjar klia i blomsterpyssel-händerna.

Hannas blommor & blad är en handbok i kreativt skapande, med flera övningar som beskriver med ord och text hur du kan rita, måla, teckna och blomsterpyssla själv. Boken rymmer stora och små projekt som inspirerar dig att bara köra igång och skapa.

HANNA WENDELBO lever och andas mönster och i sin trädgård hittar hon det mesta av sin inspiration. Hon leder populära kurser och workshops om hur man avbildar blommor och växtmaterial på olika sätt och har skapat redan klassiska tapetmönster åt ledande tillverkare som Sandbergs och Borås Tapeter. Sommaren 2020 skapade hon den nya logotypen till Sommar i P1. Hanna bor med sin familj i ett hus med stor och yvig trädgård utanför Kungsbacka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hannas blommor & blad : Kransar, mandalor, buketter och annat blomsterpysse
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hannas blommor & blad : Kransar, mandalor, buketter och annat blomsterpysse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så full med inspiration

    Den här boken gav mig massor av idéer hur man kan göra de vackraste konstverk av blomblad. Jag ser också fram emot att gå in för att teckna och måla blommor. Men det får bli längre fram. Nu gör jag vackra kort och Mandalas med torkade och färska blomblad. Så roligt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hanna Wendelbo