Dör för dig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (298.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maja Rung
Utgivningsdatum
2022-08-15
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177959557
Dör för dig (ljudbok)

Dör för dig Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tess Dunckel har kämpat hårt för att bli Sveriges största influencer. Om man med kämpat hårt menar växt upp på Östermalm med kända kulturföräldrar. Hon har bloggat sedan hon var 16, driver sminkmärket Belle Face och är redo för nästa naturliga steg i livet: att bli folkkär.

Vilma har framför allt kämpat för att inte bli som sin mamma. Hon har sagt upp sig från städjobbet och lämnat Göteborg för att flytta ihop med sin tonårscrush Next Big Thing-Niklas, som tagit henne med storm.

Snart stormar också Tess in i Vilmas liv och anlitar henne som assistent och ny BFF. I arbetsuppgifterna ingår glamorösa fester, att spökskriva blogginlägg i Tess namn och att använda tveksamma metoder för att beräkna antalet följare.

Vilma får följa med familjen Dunckel på semi-semester till franska rivieran. Efter dekadenta dagar i solen och en ödesdiger natt ombord på en lyxyacht måste Tess och Vilma bevara en hemlighet lika mörk som deras perfekta solbrännor.

Dör för dig är en vass och underhållande samtidsskildring, strösslad med satir och genomsyrad av ett tydligt klassperspektiv. Det är Ann Edlidens andra roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dör för dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt ok!
  -, 1 november 2022

  Lite för ytlig för min smak. Svårt ibland att känna vad som var den faktiska röda tråden, kändes ibland rörig med så många olika små storys överallt. Men bra historia, man vill ju från första stund att Wilma ska inse ett och annat!! Väldigt välskriven och spännande!

 2. Underhållande!
  -, 26 augusti 2022

  Plöjde denna ljudbok. Jag som 90-talist tyckte det var superunderhållande med alla referenser till influencers som en gång varit bloggerskor och skrattade högt åt vissa av de fabricerade namnen på tv-program och liknande. Upplever dessutom att boken var väldigt välskriven och olika miljöer välresearchade. Kan inte annat än att rekommendera den.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ann Edliden

 • Någon annans tidsfördriv

  Ann Edliden

  Den goda nyheten är att Petter har potential att bli en perfekt pojkvän. Den dåliga nyheten är att han inte existerar, men det vet inte Doris om. Än. När han inte dyker upp till deras första dejt börjar hon ana oråd och snart visar det sig att hon...