Profeten och idioten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-15
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177959649

Profeten och idioten E-bok

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-06-15

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Svensk sensommar 2011. Petra, självlärd astrofysiker, har räknat ut att atmosfären kollapsar den 21 september samma år, omkring klockan 21.20. Nu är hon, domedagsprofeten, on the road i husbil med Johan, måttligt begåvad men mästerkock, och Agnes, änka på 75 vårar och en hejare på att tjäna pengar på nätet. Trion har bråttom. Innan jorden går under ska de hinna till Rom där Johan ska ge sin storebror ett sanningens ord och en örfil. Givetvis går ingenting som planerat.

Jonas Jonasson är i sitt esse i sin nya berättelse, en storartad inledning på ett fenomenalt äventyr genom samtidshistorien.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Profeten och idioten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lika knasig som hans tidigare böcker
  Nina, 5 mars 2024

  Jonas Jonasson har lyckats skapa ytterligare en bok där man ler och skakar på huvudet och funderar på hur han får ihop sina berättelser. Så befriande enkelt och underhållande, och lite galet.

 2. En svensk motsvarighet till Forrest Gump
  Stefan Nordkvist , 27 mars 2023

  En hisnande resa över flera kontinenter med oanade följder och möten med världsledare och maktmissbrukare. Dråpligheterna följer på varandra och boken pendlar mellan gapskratt och eftertanke. Svår att lägga ifrån sig.

 3. Underhållande
  Wiebke Theimann, 7 mars 2023

  Man kan känna av hur roligt författaren måste haft när han hittade på sin berättelse, en av hans bästa upplever jag att det är.

 4. Grei å lese for nordmenn!
  Sverre, 12 februari 2023

  God Jonas Jonasson-stil med moderne karakterer: dommedagsprofet, influenser og kokkegeni. I denne boka møter vi også Obama og Ban-Kimoon. God oppfølger av hans tidligere bøker!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Jonas Jonasson