Tsarens dotter (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2018-06-25
Upplaga
1
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
The Secret Wife
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
215 x 140 x 30 mm
Vikt
590 g
SAB
Hce
ISBN
9789177990000
Tsarens dotter (inbunden)

Tsarens dotter

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-06-25

Slutsåld

Den ryske tsarens dotter och en brittisk journalist sammanlänkade genom ett av historiens stora mysterier. 1914. Tsarens rike håller på att gå under och familjen Romanovs framtid blir alltmer osäker. Storhertiginnan Tatiana är hemligt förälskad i officeren Dmitri och de drömmer om en gemensam framtid. När familjen fängslas och flyttas långt ut i Sibirien sätter Dmitri en våghalsig plan i verket för att rädda sin älskade.   2016. Kitty Fisher lämnar hals-över-huvud London när hon upptäcker att hennes man är otrogen. Hon åker till den lilla stuga i USA som hon nyligen ärvt efter sin gammelfarfar som hon aldrig kände. Där, på stranden, hittar hon ett halssmycke som kommer att leda henne till en djupt begraven familjehemlighet.   Tsarens dotter rör sig mellan seklen och berättar en oförglömlig historia om kärlek, skuld och saknad.     GILL PAUL är en storsäljande brittisk författare som blivit känd världen över för sina uppslukande romaner om verkliga historiska händelser. Tsarens dotter är den första av hennes böcker som kommer ut på svenska. Gill Paul är född och uppvuxen i Glasgow, men numera bosatt i London.   »En uppslukande, hjärtslitande roman som rör sig mellan decennierna och kombinerar historia och fiktion i sin skildring av de tragiska händelserna under Ryska revolutionen.« Sunday Express   »Gill Paul lyckas skapa en riktig bladvändare som är helt omöjlig att lägga ifrån sig och hon levandegör karaktärernas känslor och uppslitande dilemman på ett mycket fängslande sätt. Jag älskade den från första till sista sidan.« Johannas Deckarhörna    

»Fascinerande, gripande och vackert skriven!« Jennies boklista

»En vacker berättelse om den stora kärleken i livet, en kärlek som aldrig försvinner trots att åren går.« Villivonkans books

»En underbar och gripande bok som jag fastnade totalt i.« betyg 5 av 5, Netduvan

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tsarens dotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven bladvändare
  Kaffeläsaren, 30 september 2018

  1914 håller Tsarens rike på att gå under och familjen Romanovs framtid blir alltmer osäker. Storhertiginna Tatiana är hemligt gift med officeren Dimitri och de drömmer om en gemensam framtid.
  2016 flyr Kitty från sin man Tom, som varit otrogen. Kitty flyr till den lilla stuga i USA, som hon ärvt efter sin gammelfarfar. På plats hittar Kitty ett värdefullt halssmycke som leder henne till bevarade hemligheter.
  🐴
  Tsarens dotter är en fängslande roman som fick mig fast direkt... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gill Paul