Tsarens dotter  (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
479
Utgivningsdatum
2018-06-25
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Annika Sundberg
ISBN
9789177990017
Tsarens dotter  (e-bok)

Tsarens dotter E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-06-25

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
1914. Tsarens rike håller på att gå under och familjen Romanovs framtid blir alltmer osäker. Storhertiginnan Tatiana är hemligt förälskad i officeren Dmitri och de drömmer om en gemensam framtid. När familjen fängslas och flyttas långt ut i Sibirien sätter Dmitri en våghalsig plan i verket för att rädda sin älskade.

2016. Kitty Fisher lämnar hals-över-huvud London när hon upptäcker att hennes man är otrogen. Hon åker till den lilla stuga i USA som hon nyligen ärvt efter sin gammelfarfar som hon aldrig kände. Där, på stranden, hittar hon ett halssmycke som kommer att leda henne till en djupt begraven familjehemlighet.

Tsarens dotter rör sig mellan seklen och berättar en oförglömlig historia om kärlek, skuld och saknad.

GILL PAUL är en storsäljande brittisk författare som blivit känd världen över för sina uppslukande romaner om verkliga historiska händelser. Tsarens dotter är den första av hennes böcker som kommer ut på svenska. Gill Paul är född och uppvuxen i Glasgow, men numera bosatt i London.

»En uppslukande, hjärtslitande roman som rör sig mellan decennierna och kombinerar historia och fiktion i sin skildring av de tragiska händelserna under Ryska revolutionen.« Sunday Express
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gill Paul