Mästarnas metoder: Framgång (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2018-07-11
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Manne Svensson
ISBN
9789177990093
Mästarnas metoder: Framgång (e-bok)

Mästarnas metoder: Framgång (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-07-11
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Av succéförfattaren bakom 4-timmar arbetsvecka och 4-timmarskroppen.

Under de senaste två åren har Timothy Ferriss intervjuat över 200 personer som presterar på topp inom sina områden. Allt från artister, atleter och affärsmän, till forskare och vetenskapsmän. Vad är det som gör dem speciella och vad har de för knep för att alltid leverera i världsklass? I Mästarnas metoder - Framgång har han samlat ett koncentrat av all deras kunskap om hur man skapar en förmögenhet och lever framgångsrikt.

»Allt i den här boken har jag testat och applicerat i mitt eget liv. Jag har använt deras filosofier och insikter under tuffa förhandlingar och i riskfyllda miljöer. Jag har tjänat miljoner på det jag lärt mig och sparat in år av ansträngning och frustration. Jag skrev den här boken till mig själv. Den har förändrat mitt liv och jag hoppas den ska göra samma sak för dig.«

TIMOTHY FERRISS är en sensationellt framgångsrik entreprenör och bästsäljande författare. Han talar sex olika språk, driver på resande fot ett multinationellt företag, har varit världsrekordhållare i tango och amerikansk mästare i kinesisk kickboxning. Han har tidigare skrivit succéböckerna 4-timmars arbetsvecka och 4-timmarskroppen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ferriss Timothy