Mästarnas metoder: Insikt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mästarnas metoder (del 3)
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2018-11-21
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Manne Svensson
Illustratör/Fotograf
Remie Geoffroi
ISBN
9789177990260
Mästarnas metoder: Insikt (e-bok)

Mästarnas metoder: Insikt E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-11-21

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»Allt i den här boken har jag testat och applicerat i mitt eget liv. Jag har använt deras filosofier och insikter under tuffa förhandlingar och i riskfyllda miljöer. Jag skrev den här boken till mig själv. Den har förändrat mitt liv och jag hoppas den ska göra samma sak för dig.«

Under de senaste två åren har Timothy Ferriss intervjuat fler än 200 personer som presterar på topp inom sina områden: allt från artister, atleter och militärer till forskare och vetenskapsmän. Mästarnas metoder: Insikt är tredje och avslutande delen i en praktisk guidebok till hur du lyckas i livet, fullspäckad med konkreta tips från en lång rad av världens mest framgångsrika människor.

TIMOTHY FERRISS är en sensationellt framgångsrik entreprenör och bästsäljande författare. Han talar sex olika språk, driver på resande fot ett multinationellt företag, har varit världsrekordhållare i tango och amerikansk mästare i kinesisk kickboxning. Han har tidigare skrivit succéböckerna 4-timmars arbetsvecka och 4-timmarskroppen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Timothy Ferriss