Minns att du ska dö (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2018-09-20
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177990321
Minns att du ska dö (e-bok)

Minns att du ska dö E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-20

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
EN MAN HITTAS MÖRDAD på Klara Norra Kyrkogård och fallet hamnar på åklagare Tom Westers skrivbord. Snart går det upp för honom vem mannen är: barndomsvännen Michael Strand, vars stora hjärta och dåliga samvete lett honom hela vägen till heroinsprutorna på Sergels Torg.

Samtidigt vaknar Simon Nobelius, mångmiljardären som lever jetsetliv, upp i Djursholm i en sedvanlig bakfylla. Allt är som vanligt tills ett mail landar i hans inkorg, med en länk till en artikel om en mördad man på en kyrkogård i centrala Stockholm.

Tre män och tre vitt skilda liv sammanbundna av en trettio år gammal hemlighet. Och nu har det förflutna hunnit ikapp dem. Hela händelsekedjan sätts igång av en träask innehållande en ros, med texten Memento Mori inristad på locket ...

Minns att du ska dö är en spänningsroman som sträcker sig över tre decennier, där det förflutna möter nuet och där illvilja och grymhet inte har någon ålder.

ÅSA BONELLI debuterade med Stanna innan du går och har skrivit flera omtyckta feelgoodromaner sedan dess. Minns att du ska dö är hennes första spänningsroman och den första av hennes böcker som kommer ut på Louise Bäckelin Förlag. En historia som spänner över tre decennier, där det förflutna möter nuet och där illvilja och grymhet inte har någon ålder.

En riktigt rafflande spänningsbomb fylld av kärlek, svek och hämnd. Johannas Deckarhörna
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Minns att du ska dö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 18 november 2018

  Jag har läst två böcker tidigare av Åsa Bonelli, Stanna innan du går och Vid ögonblickets slut. Båda är romaner, och jag tyckte om dom båda två. Länkarna går till mina recensioner av dom böckerna.

  Nu har jag läst en tredje bok av författaren, Minns att du ska dö, som är Åsa Bonellis första kriminalroman.

  Jag tyckte om även den här boken. En snabbläst bok som inte var helt förutsägbar. Boken var lättläst och spännande, så jag kan rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bonelli Åsa

 • Wörkout: tufft och lekfullt

  Strindstedt Pischa, Bonelli Åsa

  Tränaren i Biggest Loser blir din egen PT Tillhör du dem som behöver en extra knuff för att komma igång med träningen? Vill du ha en egen PT som ger dig genomtänkta övningar för hela kroppen? Då är det här boken för dig! WÖRKOUT är ett träningsbeg...

 • När du blir vi

  Bonelli Åsa

  Efter uppbrottet från Gustav har Malin äntligen hittat någon form av ro, tack vare löpningen och stödet från Olof och hans pappa Herman. Trots det gnager en stark önskan inom henne som känns omöjlig att uppnå. Framförallt nu när hon är singel och ...