Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2019-04-24
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Sundh, Lars (form) / Pettersson, Rasmus (form)
Illustratör/Fotograf
Carlos Lezama McCarthy
Dimensioner
205 x 160 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Do,Oaa
ISBN
9789177990635
Kärlekens språk : din guide till lyckliga relationer (inbunden)

Kärlekens språk : din guide till lyckliga relationer

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-04-24

Slutsåld

Det finns 5 kärleksspråk vilket är ditt?

Känner du ibland att din partner inte förstår dig? Upplever du att du ger mer än du får i ett förhållande? Det kan bero på att ni har olika kärleksspråk. Alla människor har ett medfött sätt att visa kärlek och uppskattning. Ett språk, som inte behöver vara verbalt.

Den här boken är din guide till de olika språken. Du lär dig förstå dina och andras innersta önskningar och behov - och plötsligt är det självklart varför din partner, dina barn, dina vänner och kollegor beter sig som de gör...

Läs boken, bli kärleks-språkbegåvad och få lyckligare relationer!

 

Åsa Nyvall är utbildad samtalsterapeut, parterapeut och samtalscoach. Hon håller uppskattade föreläsningar om bland annat kärlekens språk.

Helene Arkhem är journalist med fokus på relationer, livsbalans och personlig utveckling. Hon är redaktionschef på tidningen ToppHälsa och studerar, vid sidan av jobbet, psykosyntes vid HumaNova.

 

»Boken är otroligt intressant och ger svar på många missförstånd.« Villivonkansbooks

»Boken hjälper en att förstå sig själv och andra bättre. Den fick mig att inse att jag har varit väldigt älskat av många genom mitt liv, men att jag kanske inte alltid har förstått att det har varit så.« betyg 5 av 5, Nataschas bokhylla

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kärlekens språk : din guide till lyckliga relationer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Personlig utveckling
    Bokdjungeln , 29 mars 2020

    Jag som verkligen tror på personlig utveckling gillar denna bok. Jag uppskattar att man fick både se vilket språk som man själv "är" men också vad man ska tänka på om man har barn, kollegor eller partner som talar något annat. Perfekt att ge bort, eller få.

  2. Intressant och tankeväckande
    Villivonkansbooks, 23 oktober 2019

    Kärlekens språk är en bok som skulle ha passerat mig obemärkt om den inte dykt upp som en trevlig överraskning i brevlådan. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk till den innan jag började läsa då jag trodde att den var lite småflummig. Men det var verkligen en riktig ögonöppnare att läsa boken och den är inte det minsta flummig. Boken är otroligt intressant och ger svar på många missförstånd som lätt blir tillsammans med andra människor. Det på grund av att vi alla har olika kärleksspr... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna