Dagboken (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2019-06-13
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Lena Thorndal
Originaltitel
The Notebook
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
100 g
SAB
Hce
ISBN
9789177991014
Dagboken (pocket)

Dagboken

(14 röster)
Pocket Svenska, 2019-06-13
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En man och en kvinna sitter på en bänk. Hon minns inte längre vem han är. Han har en dagbok i sitt knä och han läser för henne. Han berättar en historia om kärlek som utspelat sig ett halvt sekel tidigare - kanske den största kärlekshistorien av dem alla.

North Carolina, 1946. Noah har precis återvänt hem efter Andra världskrigets terror. Fjorton år tidigare träffade han Allie, flickan han aldrig kunnat glömma. Det var kärlek vid första ögonkastet. De var unga och passionerade, och de hade en underbar sommar tillsammans. Men de kom från olika världar - han fattig, hon rik.

Kanske hade historien kunnat sluta där. Men så återvänder Allie. Hon är förlovad med en framgångsrik man och bröllopet väntar runt hörnet. Men det är också något hon måste fråga Noah om...

Nicholas Sparks är en av världens mest älskade historieberättare. Samtliga av hans böcker har blivit New York Times bestsellers och sålt sammanlagt 105 miljoner exemplar världen över, på fler än 50 språk. Dagboken [The Notebook] är hans mest kända roman, och blev en stor filmsuccé 2004 med Rachel McAdams och Ryan Gosling i huvudrollerna.

»En av de vackraste kärlekshistorier jag läst. Man sträckläser och njuter, skrattar och gråter om vartannat« Malins Bokblogg

»Så gripande att jag inte kunde släppa taget om den. En underbar bok.« I Heart Fantasy
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicholas Sparks