Kärlek utan manus (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2019-11-06
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789177991199
Kärlek utan manus (e-bok)

Kärlek utan manus (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-06
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Året är 2012 och Nick älskar Ellie. Han älskar henne lika mycket som han älskar sitt jobb som biografmaskinist, så när hon en dag säger att hon inte känner likadant rasar hela hans värld ihop.

Nick försöker tänka sig tillbaka till när de först träffades, men minnena är lika romantiserade som de Hollywood-kärlekssagor han avgudar. Han hemsöks av hennes leende, deras privata skämt, och av hur allting bara föll på plats när de träffades.

Nu, fyra år senare, står han i stället oförstående och lamslagen av att Ellie lämnar honom. Han kollar konstant mobilen i hopp om att hon tagit kontakt, skriver utkast på meddelanden som aldrig skickas och tröstar sig med Hal Ashbys filmer. Vad menade hon egentligen med att hennes känslor förändrats? Kan de någonsin ta sig tillbaka till den där perfekta natten 2008?

Men Nick kommer snart lära sig att kärlek i verkligheten kanske är ännu bättre än kärlek på film.

Owen Nicholls är brittisk manusförfattare och bor i Norwich med sin familj. Hans debutroman Kärlek utan manus [Love, Unscripted] har sålts till Kanada, USA, Australien, Tyskland och Italien.

»En skarpsinnig romantisk komedi, jag skakade av skratt och torkade bort tårar om vartannat. Total njutning.« Empire Magazine
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »