Vid min sida (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
583
Utgivningsdatum
2020-03-08
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789177991465
Vid min sida (e-bok)

Vid min sida (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-08
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Dominique har levt sitt liv i en bubbla som fru till en av Irlands mest framgångsrika affärsmän: Brendan Delahaye. Men bubblan spricker när Brendan en dag plötsligt försvinner, lämnar sitt företag i sticket och överger Dominique och deras dotter, som nu tvingas stå till svars för hans handlingar.

Ensam och utelämnad måste Dominique kämpa sig tillbaka och utvecklas från en tyst, lydig och ekonomiskt beroende fru till en starkare och lyckligare kvinna. När hon då även hittat en ny man att leva med, snarare än för, dyker Brendan plötsligt upp igen, lika charmig och karismatisk som alltid, och förväntar sig att allt ska bli som förr.

Sheila O'Flanagan är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas världen över. I Sverige har hon tidigare utkommit med tolv romaner som alla varit stora försäljningsframgångar.

»En suggestiv och underhållande berättelse.« Irish Post
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av O'Flanagan Sheila

  • Livet kan börja

    O'Flanagan Sheila

    När Imogen försvinner spårlöst står hennes familj handfallen. Någon som lever ett perfekt liv försvinner väl inte frivilligt? Alla har ju sett hur hennes man Vince behandlar henne som en prinsessa och Imogen själv har många gånger sagt hur lycklig...