Handbok i kreativt skrivande (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2020-03-18
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Originaltitel
The Joy of Mindful Writing/The Writer-s Creative Workbook
Illustratör/Fotograf
Ruth Allen
SAB
G:df,F.06
ISBN
9789177991557
Handbok i kreativt skrivande (häftad)

Handbok i kreativt skrivande

Häftad Svenska, 2020-03-18
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Var du än befinner dig i ditt skrivarliv så kommer du att behöva en hjälpande hand när det gäller att frammana och utveckla din berättarröst. I Handbok för kreativt skrivande får du råd, tips, övningar och vägledning som ger dig verktygen du behöver för att ta dig an de utmaningar det innebär att ge sig i kast med att skriva, såväl prosa som poesi, självbiografiskt som fantasifull fiktion.

Handbok i kreativt skrivande är en praktisk, inspirerande och insiktsfull guide till skrivandets konst, fint illustrerad av Ruth Allen. Boken beskriver också hur kreativiteten i skrivandet blir en form av medveten närvaro och hur skapandet för skapandets skull har ett egenvärde, sett ur ett helhetsperspektiv.

Handbok i kreativt skrivande är en utmärkt introduktion i konsten att lära sig bemästra skrivande och hitta sin egen unika berättarröst.

 

Joy Kenward är förutom lärare i kreativt skrivande också romanförfattare och skribent. Hon håller kurser och workshops som lägger stor vikt vid skrivandets meditativa sidor, en form av medveten närvaro, som främjar kreativiteten. Hon bor i England med sin man och skriver på sin fjärde roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok i kreativt skrivande
  2. +
  3. Tälja och snida i trä : en modern guide till kreativt skapande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tälja och snida i trä : en modern guide till kr... av Max Bainbridge (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joy Kenward

  • The Writer's Creative Workbook

    Joy Kenward

    The Writer's Creative Workbook is a practical and insightful guide to the joyful craft of writing. Recognizing that mindful awareness plays a key role in the writer's journey, author Joy Kenward shares imaginative exercises, personal tips and thou...

Bloggat om Handbok i kreativt skrivande