Jag kan inte sluta gråta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (156.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2020-03-05
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177991731
Jag kan inte sluta gråta (ljudbok)

Jag kan inte sluta gråta Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-05

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vem står dig närmast när tillvaron rämnar?

En enkel fråga och en varm hand får Josefins tillvaro att rasa samman. Det hon tidigare trott var viktigt blir plötsligt hennes värsta mardröm. Det hon tidigare varit bra på, att tänka logiskt och dra slutsatser, fungerar inte längre. Hon känner sig tom och värdelös och väldigt ensam.

Rädslan är värst. Att kanske aldrig bli hel, att inte räcka till för sina barn, att bli lämnad, att spärras in. Att inte veta. Josefin söker efter svar, medan människorna runt henne blir allt mer otåliga. Hur länge ska detta pågå? Vem har Josefin blivit?

Ovissheten drabbar hårt och till slut ställs hon inför beslut hon länge fruktat. Delar av sig själv har hon redan förlorat, vill hon behålla andra måste hon konfrontera sina värsta rädslor.

Anne Liljeroth har tidigare skrivit tre romaner. Nu tar hon steget från tänkvärd feelgood till en allvarligare berättelse, skildrad med sådan precision att den kryper under huden på läsaren. Ett drama som lyfter fram en av vår tids stora utmaningar och dess konsekvenser.

»Stark och drabbande läsning.« Camilla Davidsson

»Stark, ärlig och fängslande läsning.« Agneta Norrgård, recensent på SVTs go'kväll

»Som bok betraktat är det en nästan ovärderlig guldklimp för människor i det moderna tidevarvet.« Conny Palmkvist, Boktugg

»Det är just i de här delarna som Liljeroth verkligen briljerar. Jag har sällan läst beskrivningar av utbrändhet som känns så autentiska.« Enligt O
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne Liljeroth