Maskmakaren (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Jubileumsserien (del 2)
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2020-05-20
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
140 g
SAB
Hc
ISBN
9789177991809

Maskmakaren

(24 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2020-05-20
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Av författaren till Morden på Smögen-succén, som hittills sålt i över 150.000 exemplar!

På Sandra Haraldssons redan överfulla skrivbord i polishuset landar en ny utredning. Den rör mordet på en framgångsrik affärsman. Sandra ber att få anlita sin forne chef Dennis Wilhelmson till sitt team för att kunna lösa fallet. Polischefen Camilla Stålberg är tveksam av personliga skäl. Kan hon verkligen arbeta så nära Dennis igen? Samtidigt är hon extremt pressad: Göteborgs 400-årsjubileum närmar sig och just nu erbjuder staden allt annat än en festlig skrud.

På sitt håll arbetar maskmakaren Louis för att bli klar i tid till Fantomen på Operan, den legendariska föreställningen som snart ska spelas på stadens operascen. Men maskerna han skapar verkar föra olycka med sig och han bävar inför premiären.

Vad är mördaren egentligen ute efter? Räcker Sandras resurser för att lösa uppdraget? Och kan maskerna från operan ha något med mordet på affärsmannen att göra?

Anna Ihrén är författaren bakom succéserien Morden på Smögen, som hittills sålt i över 150.000 exemplar. Anna är uppvuxen i Stockholm och Göteborg. I Jubileumsserien förenar hon de två städerna, och huvudkaraktärerna från Smögen-böckerna får följa med till storstaden. Ett måste för alla som blivit uppslukade av Morden på Smögen. Maskmakaren är den andra boken i Jubileumsserien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Maskmakaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    Anna-Maria , 18 juli 2020

    Sträckläsning är ett bra ord på Anna Ihrens böcker. Spännande och lättlästa kan man inte lägga dom ifrån sig. Mycket bra

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén