Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2020-08-14
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Mörner, Malin Poppy (foto)
Dimensioner
250 x 200 x 23 mm
Vikt
900 g
SAB
Rai
ISBN
9789177992219

Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-08-14
214
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Varva ner med lugnande yinyoga.

Välbehövlig återhämtning för kropp och sinne.

I en intensiv värld som ställer allt högre krav på prestation, behöver vi tid till vila, återhämtning och reflektion. Det är först när vi stillar oss som vi kan upptäcka vad vi verkligen behöver och hur vi egentligen mår.

Med rofylld yinyoga ger du din kropp och ditt sinne möjlighet att slappna av och vila. Boken innehåller yogapass i olika längder, från 15 minuter till 1,5 timme. Varje pass är utformat efter ett tema, så att du kan ge dig själv det du behöver för stunden. Vill du jobba med din självkänsla och din kroppsuppfattning, samla kraft eller känna mer glädje i livet? Varva ner med yinyoga och fundera över vad du behöver med reflekterande frågor till varje tema.

Alla kan yoga, men positionerna kan se olika ut beroende på vilka förutsättningar din kropp har. Boken ger förslag på alternativa positioner om du till exempel brottas med värk i knän eller axlar.

Yinyoga hjälper din bindväv att mjukna, lindrar värk och ger din kropp och ditt sinne återhämtning och välbehövlig stillhet.

ÅSA NYVALL är yogalärare och har en egen studio i Göteborg. Hon är utbildad samtalsterapeut, parterapeut och samtalscoach och har tidigare gett ut succéboken Kärlekens språk din guide till lyckliga relationer på LB Förlag, tillsammans med journalisten Helene Arkhem.

"Yinyoga är en fin och mycket läsvärd bok om att må bra med hjälp av yinyoga. Layouten är tilltalande och texterna personliga och välskrivna. Klasserna är tydligt beskrivna med både text och bild." Betyg 4 av 5, BTJ

"Yinyoga med Åsa Nyvall är som bomull i hjärtat, flyta runt på fluffiga moln, känna sig som en stjärna, gråta tysta tårar som liksom rensar allt som någonsin gjort ont, ja ni fattar, det är underbart!" Sammiep73

"Yinyoga - vila, reflektion och återhämtning är en rejäl bok med många sidor, fina foton och stort innehåll. Och denna stora entusiasm för yinyoga och yoga på det hela taget genomsyrar också hela boken och det märks att Åsa verkligen brinner för att inspirera flera att praktisera yinyoga och gärna berättar om yinyogas återhämtande och hälsosamma effekter. Syftet med sin bok skriver Åsa 'har varit att sprida yinyogans magi, så att så många som möjligt får uppleva hur välgörande den är, både fysiskt och mentalt' och jag kan intyga att boken verkligen inspirerar alla att utforska yinyogas och dess fantastiska välgörande egenskaper!" Livias yoga, Yogaworld.se

"En riktig pärla för oss yogisar. Det som skiljer sig från andra böcker jag läst om yinyoga är att den har ett syfte och den röda tråden genomsyrar varje klass. Jag blir så inspirerad av den här boken." Bettan bokprataren
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 313 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oinspirerande bildkvalitet
  Urk, 7 maj 2023

  Tryckt på ett papper där alla bilder ser lite grånade ut. Finns flera olika pass med namn såsom glädje, sorg, etc. men det står ingenstans vad de olika positionerna är bra för och vad de gör för kroppen.
  En sak som faktisk är väldigt bra med boken är att det finns tre olika nivåer på varje position beroende på hur vig man är.

 2. YinYoga- Åsa Nyvall
  GS, 2 januari 2021

  En inspirerande bok med fina bilder och förklaringar. Varje gång jag bläddrar i den så vill jag ner på golvet.

 3. En av de bästa yoga böcker jag läst
  @bettan_bokprataren (Örebro), 17 november 2020

  Den är tydlig, den ger mig olika varianter på varje övning. Den ger mig ett stort utbud på olika klasser (15 stycken) så jag kan välja efter humör och mående. Dessutom kan jag själv välja om jag vill yoga 90, 60, 45 eller 30 minuter.

  Jag har hunnit få två favorit klasser, dels klassen Stillhet som är perfekt att göra innan sänggående för en skön vila.

  Men även klassen Självförtroende som boostar självförtroendet sitter ju aldrig fel.

  Det som skiljer sig från andra bö... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner