Yinyoga - vila, reflektion och återhämtning (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (37.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2020-08-21
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177992240

Yinyoga - vila, reflektion och återhämtning E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-08-21

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Varva ner med lugnande yinyoga.

Välbehövlig återhämtning för kropp och sinne.


I en intensiv värld som ställer allt högre krav på prestation, behöver vi tid till vila, återhämtning och reflektion. Det är först när vi stillar oss som vi kan upptäcka vad vi verkligen behöver och hur vi egentligen mår.
Med rofylld yinyoga ger du din kropp och ditt sinne möjlighet att slappna av och vila. Boken innehåller yogapass i olika längder, från 15 minuter till 1,5 timme. Varje pass är utformat efter ett tema, så att du kan ge dig själv det du behöver för stunden. Vill du jobba med din självkänsla och din kroppsuppfattning, samla kraft eller känna mer glädje i livet? Varva ner med yinyoga och fundera över vad du behöver med reflekterande frågor till varje tema.
Alla kan yoga, men positionerna kan se olika ut beroende på vilka förutsättningar din kropp har. Boken ger förslag på alternativa positioner om du till exempel brottas med värk i knän eller axlar.
Yinyoga hjälper din bindväv att mjukna, lindrar värk och ger din kropp och ditt sinne återhämtning och välbehövlig stillhet.

ÅSA NYVALL är yogalärare och har en egen studio i Göteborg. Hon är utbildad samtalsterapeut, parterapeut och samtalscoach och har tidigare gett ut succéboken Kärlekens språk din guide till lyckliga relationer på LB Förlag, tillsammans med journalisten Helene Arkhem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »