Mästaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jubileumsserien (del 3)
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2020-11-04
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177992325
Mästaren (e-bok)

Mästaren E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-11-04

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tredje fristående delen i Jubileumsserien.

Ännu ett mord skakar Göteborg och spåren leder ända till 80-talets Berlin.


Högst upp på taket till Göteborgs första skyskrapa hittas byggmästaren Ernst Rosbäck död. Bygget är ett prestigeprojekt för den snart 400 år gamla staden och poliskommissarie Dennis Wilhelmson och hans kollegor har nu allas ögon på sig. Inte minst politikernas, som pressar dem att lösa mordet. Byggmästarens barnbarn, fjorton år gamla Nadja, är dessutom försvunnen sedan flera månader tillbaka och polisen har ännu inte hittat några spår efter henne.
Sandra Haraldsson är tillbaka på arbetet efter en lång sjukskrivning. Hon är utbränd sedan de fruktansvärda händelserna i den gamla källaren på mentalsjukhuset Sankt Jörgen. Sandra kämpar mot tröttheten och tårarna som hela tiden tränger sig på. Hennes chef Camilla Stålberg är minst sagt splittrad eftersom hon och flickvännen Cleuda har allvarliga problem i relationen och det påverkar alla som kommer i chefens väg.

Vem mördade byggmästaren och varför? Utredningen står stilla, men så får polisen upp ett spår som leder till Berlin och gruppen Alphavilles gamla låtar från 1984. Men deras framsteg stoppas snart av virussjukdomen Corona, som härjar skoningslöst i Europa.

ANNA IHRÉN är författaren bakom succéserien Morden på Smögen. Mästaren är den tredje fristående delen i Jubileumsserien, som speglar de utmaningar Göteborg står inför när staden fyller 400 år, 2021. Nattvakten är den första delen och Maskmakaren den andra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ihrén