Att landa som en trana (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2020-11-04
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177992509
Att landa som en trana (e-bok)

Att landa som en trana E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-04

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Osannolika anteckningar i Grevens tid.

Han kallar sig själv Greven, en bokstavligen odödlig gestalt som med humor, elegans och en nypa provocerande uppriktighet delar med sig av erfarenheter från sina många liv. Vare sig han befinner sig i det gamla Egypten, i revolutionens Frankrike eller i självaste gudarnas boning förmedlar han sina berättelser med en aldrig sinande empati och förståelse för människans villkor. Hans önskan att hjälpa, guida, undervisa och med egna exempel visa hur även den snårigaste väg så småningom leder till upplysning, är lika underhållande som full av förtröstan.

Att landa som en trana är en bok genomsyrad av hopp, kärlek och tidlös visdom.

KAJSA INGEMARSSON har sedan sin debut som författare 2002 skrivit en lång rad framgångsrika böcker vars upplyftande innehåll lästs och hyllats av hundratusentals läsare världen över. Med Att landa som en trana har de fått en ny bok att älska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att landa som en trana. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant bok
    Lisbeth Helena Clavering, 17 februari 2021

    Innehållet kändes så realistiskt trots hoppandet mellan olika tidsepoker med samma person i olika roller. Mycket spännande läsning som kändes verklig på något sätt..

Visa alla 1 recensioner