Vindarna viskar ditt namn (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2021-01-15
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 17 mm
Vikt
142 g
SAB
Hc
ISBN
9789177992738
Vindarna viskar ditt namn (pocket)

Vindarna viskar ditt namn

(10 röster)
Pocket,  Svenska, 2021-01-15
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Vanja lämnar både sin hemort och sitt förflutna för den lockande tjänsten som reporter 30 mil söderut. Men när allt det som lockat visar sig vara en irriterad och otrevlig arbetskamrat och en enformig miljö börjar hon tvivla på om hon tagit rätt beslut. När hon råkar på en gammal artikel om en händelse som ingen vill prata om börjar hon i hemlighet att undersöka det som hänt. Det som ingen vill kännas vid. Allt för att förtränga det som hon själv lämnat bakom sig.

Linas liv är perfekt. Hon har Jesper, Melker, ett heltidsjobb och ett fint hus. Men det är något som skaver när småbarnslivet och vardagen går som på repeat. Hon inser att den gnista som Jesper en gång tände långsamt håller på att slockna. Och när någon annan blåser liv i hennes glöd vet hon inte om hon skall våga ta klivet ut i det okända.

Lilly var en gång ägare och grundare för lokaltidningen som alla på orten ivrigt väntade på. Då hade allt varit nytt och spännande. Nutiden skrämmer henne. Nya bekantskaper också. Så när Vanja börjar ställa frågor drar hon sig instinktivt undan. Snart gör sig det förflutna påmint, och sanningarna som uppdagas förändrar allt.

Vindarna viskar ditt namn är en roman om det förflutna som gör allt för att komma ikapp, och sanningar som vägrar begravas.

ANNE-LIE HÖGBERG har berört många läsare med böckerna om Agnes. Nu kommer hon ut med sin första roman på LB Förlag, Vindarna viskar ditt namn. En roman inspirerad av en verklig händelse som funnits med henne sedan tidigt 80-tal. När hon inte skriver böcker jobbar hon som ekonomichef och tar hand om sin stora familj.

"En varm berättelse som är både fascinerande, allvarlig och kärleksfull. Om sorg, saknad, hemligheter och relationer. En bladvändare som är svår att lägga ifrån sig och med karaktärer som gör avtryck. Det här är en väldigt bra och välskriven roman med en historia som berör och som man inte glömmer i första taget. Rekommenderas varmt!" Agneta Norrgård

"Det är en jättefin berättelse som jag tyckte otroligt mycket om. En riktig bladvändare" Jenny Fagerlund

"Redan i prologen var jag fast. Anne-Lie Högberg har en fantastisk förmåga att porträttera människors känslor, så att de känns och man får en förståelse för personerna. Det här är definitivt Anne-Lie Högbergs bästa bok hittills. Man varken vill eller kan släppa den ifrån sig, när man börjat läsa." Eva Boström
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne-Lie Högberg