Vara ute (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-26
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Sangregorio, Paolo (form)
SAB
Nc,Rbo
ISBN
9789177993452
Vara ute (häftad)

Vara ute

Häftad Svenska, 2021-05-26
199
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 21.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den som är ovan vid att tillbringa ledig tid utomhus har kanske svårt att förstå tjusningen med att längta till helgens skogsutflykt. Inte nog med att det kan vara svårt att veta var man ska ta vägen, det kan också vara utmanande att veta vilka saker som behövs, när man kan ge sig ut, vad man kan äta, dricka och var man eventuellt sova. Men allt handlar egentligen bara om att våga.

Vara ute är en bok om enkelt friluftsliv och som ger tips, råd och inspiration till några av Sveriges bästa naturupplevelser. Lär dig hur du kan använda skogens krafter för att bota stress och besvärliga hjärnspöken, om allemansrätten som ger dig rätt att övernatta i skogen, hur du tänder en eld, bygger ett vindskydd och lagar mat över öppen eld.

Bortsett från rena utrustningstips, orienteringsövningar och förslag på hur man kan hålla värmen är boken full av inspiration för att locka dig att uppleva Sveriges natur. Friluftsliv handlar inte om saker utan om upplevelser. Fördelarna är många och nyttan för både plånbok och miljö är överväldigande. Den som en gång hittat ut i skogens fascinerande värld har svårt att lämna den.

NIKLAS KÄMPARGÅRD är skribent och fotograf och har skrivit flera böcker om självhushållning, odling och krisberedskap. Han har ett stort intresse för resor och friluftsliv och har tidigare gett ut Svemester: så reser du smart och hållbart i Sverige och Svemester - Vinter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vara ute
  2. +
  3. Vandra Blekingeleden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vandra Blekingeleden av Niklas Kämpargård (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niklas Kämpargård