Julmysteriet på Smögen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Stellas & Johns detektivbyrå (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2021-10-27
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177993612
Julmysteriet på Smögen (e-bok)

Julmysteriet på Smögen E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-10-27

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jakten på Sankt Annas försvunna skatt fortsätter.

Stella och John är tillbaka på Smögen för att fira jul med sina familjer. Jullovet har börjat och för första gången på många år är ön täckt av snö och is. Stella tar med John på uppdraget att julpynta sjöboden, men det visar sig att Smögenhamnen inte ligger så tyst och stilla som de trott. Varför lämnar någon en svart sopsäck bakom en av sjöbodarna och samtidigt spanar omkring sig som om de är oroliga att någon ska se?
Hushållerskan Hanna får ett mystiskt julbrev som hon gömmer för familjen, men Stella har sett att avsändaren har samma efternamn som Hanna. Har hushållerskan gamla släktingar som hon aldrig har berättat om och varför är brevet så hemligt? Jakten på Sankt Annas försvunna skatt från i somras fortsätter. När John ber Stella följa med ut på isen som sträcker sig ända ut till Hållö, tvekar hon först. Men John vill borra hål ute vid Pengeskär och testa hennes magnet igen. Håller isen för magnetfiske? Och hur skulle pappa Reginald reagera om han visste vad de höll på med?

ANNA IHRÉN är författaren bakom succéserien Morden på Smögen och Jubileumsserien. Hon har tillbringat alla sina somrar på Smögen i Bohuslän. Julmysteriet på Smögen är den andra delen i serien om Stellas och Johns detektivbyrå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ihrén