Allt för min syster (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (374.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nadja Mirmiran
Utgivningsdatum
2021-12-14
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Anna Sandberg
ISBN
9789177993889

Allt för min syster Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-14

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Anna är egentligen inte sjuk, men hon har tillbringat ändlösa dagar av sitt liv på sjukhus. Anna är en genetisk match till sin äldre syster Kate som lider av leukemi och för att rädda hennes liv utstår Anna ideligen nya operationer och transfusioner.
Nu är Anna tretton år och har fått nog. Hon vänder sig till en advokat och stämmer sina föräldrar för att få rätten att bestämma över sin egen kropp. Ett beslut som kan komma att splittra hela familjen och som framför allt har dödlig konsekvens för Kate.

Allt för min syster är, trots sitt aktuella och allvarliga tema, en spännande, överraskande och gripande roman som är omöjlig lägga ifrån sig.

JODI PICOULT är med osannolika 14 miljoner sålda böcker en av USA:s absolut bäst säljande författare. Allt för min syster har filmatiserats med Cameron Diaz i en av huvudrollerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt för min syster. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven!
    -, 4 oktober 2023

    Välskriven bok med bra variation i ordval! Hjärtkramande historia med oväntat slut. Okomplicerad och snäll lyssning trots tungt ämne.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jodi Picoult