Sista säkra (e-bok) Spara 37%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Öst och väst-serien (del 2)
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2022-05-11
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177994527

Sista säkra E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-05-11

Styckköp

69 109 Du sparar 40 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
11 september 2001. En kvinna befinner sig i World Trade Centers norra torn på väg mot sitt livs viktigaste möte. Samtidigt som hon kliver ut ur hissen på 78:e våningen närmar sig ett flygplan byggnaden.

2001. Gotländska Leina är au pair hos en lyckad familj på Manhattan, men under den perfekta ytan är inget som det verkar. När Leina anklagas för att arbeta svart anar hon att någon vill bli av med henne, och att den anonyma angivaren finns i hennes närmaste krets.

2018. Audrey är en framgångsrik psykolog som lever ett stillsamt familjeliv i Connecticut. En dag får hon besök av en patient som får allt att krackelera, även hennes egen fasad. Ju djupare hon gräver i patientens förflutna desto mer finner hon om sitt eget, likt en spegelreflektion. Men vilken av spegelbilderna är den äkta? Plötsligt vet Audrey inte längre om hon är god eller ond.

Sista säkra är en psykologisk spänningsroman om familjehemligheter, identitet, rollspel och om hur livet kan forma sig kring tomrummet efter en tragedi. Den utspelar sig i USA och Sverige under millenniets första årtionden som inleddes med terrorattacken 9/11. Det är en suggestiv och labyrintisk berättelse där ingenting är som det verkar.

LISA CHRISTENSEN debuterade 2020 med romanen Spela roll och nominerades samma år till Adlibrispriset som Årets debutant. Lisa har rötter i Sverige och USA och har bland annat bott på Seychellerna och i London. När hon inte skriver arbetar hon med marknadsföring och bor idag i Stockholm med sin man och deras tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sista säkra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 1 november 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Lisa Christensen debuterade 2020 med romanen Spela roll. Den här boken, Sista säkra, är hennes andra bok men första spänningsroman. Jag har inte läst Spela roll, men det ska jag definitivt göra, eftersom jag tyckte att den här boken var mycket bra, så jag vill gärna läsa fler böcker av henne. Den här boken är nominerad till Årets bästa deckardebut 2022 av Svenska Deckarakademin, och därför blev jag nyfiken på den. Och den var verkligen bra. Och väldigt annorlunda... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lisa Christensen