På egna ben (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (377.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Åkerblom
Utgivningsdatum
2022-07-20
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789177994831

På egna ben Ljudbok

(23 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-20

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det första bröllopet kom som en chock. Det andra bröllopet var oväntat. Efter det tredje bröllopet tänker Delphie att ingenting längre kan överraska henne. Det ska visa sig att hon har helt fel.

Delphie älskar sitt jobb, sina vänner och sitt fantastiska hus vid havet. Hon är lycklig även om hon inte har man eller barn något som hennes familj har svårt att acceptera. För att få dem sluta ifrågasätta varför hon är singel bjuder hon med ett gammalt ex som dejt till sin brors bröllop.

När Delphies chef plötsligt dör vänds hennes liv upp och ner. Hon tvingas lämna sitt jobb, helt utan någon plan B till hands. Delphie måste stanna upp och omvärdera sitt liv, vem hon är och vad hon vill. Har hennes mamma rätt är det dags för ett lugnare tempo, att slå sig till ro och bilda familj?

SHEILA O FLANAGAN är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas världen över. I Sverige har hon tidigare utkommit med tio romaner som alla haft stora försäljningsframgångar. LB Förlag har gett ut fem romaner av Sheila: Livet kan börja, Den där kvällen, Vid min sida, En oväntad resa och På egna ben.

"Glamourös och stärkande läsning." Veronica Henry, författare

"Sheila O'Flanagan skriver med värme och empati." Beth O'Leary, författare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På egna ben. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sämsta uppläsningen någonsin
    -, 22 augusti 2023

    Sämsta uppläsningen någonsin, så monotont.. Orkade inte lyssna färdigt, synd för boken är nog bra mycket bättre än uppläsaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sheila O'Flanagan