Mörka strömmar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (516.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fairmile (del 2)
Inläsare
Agnes Persson
Utgivningsdatum
2022-12-23
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Annika Sundberg
ISBN
9789177995913

Mörka strömmar Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-23

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppföljaren till hyllade Tidvatten.

Det är midsommarafton 1670. En välbärgad man står utanför en lagerlokal i London och väntar på Alinor, kvinnan han svek 21 år tidigare. Han har allt: pengar, egendomar och status men hon har det enda han inte kan köpa för pengar - deras son och hans arvinge.
I den nya världen, närmare bestämt New England, drömmer Alinors bror Ned om rättvisa och fred. Den brittiska kungens hämnd sträcker sig över Atlanten och vänder pionjärerna mot varandra och mot de amerikanska urinvånarna.
En dag anländer en vacker änka från Venedig och berättar att Alinors son har drunknat. Hon säger att hon behöver deras hjälp. Kvinnan förtrollar Alinors familj med sin sensuella och bekymmerslösa värme och med löften om nya lönsamma affärer. Hon råder dem att sälja vackra statyer av marmor och brons för att elda på begäret hos de rika markägarna. Men det är något med kvinnans berättelse som inte stämmer. Svaren finns på andra sidan de mörka strömmarna i Venedig.

PHILIPPA GREGORY är en brittisk författare och historiker. LB Förlag har tidigare gett ut två romaner av henne, Den andra systern Boleyn, som även blivit Hollywoodfilm, och succéromanen Tidvatten. Mörka strömmar är den efterlängtade uppföljaren till Tidvatten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Philippa Gregory