Jag ska klara det här (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2023-09-08
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Sangregorio, Paolo (form)
Dimensioner
15 x 169 x 105 mm
Vikt
115 g
SAB
Vep,Lz Mannheimer Ahlström, Katarina
ISBN
9789177996163

Jag ska klara det här

Pocket,  Svenska, 2023-09-08
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Jag ska klara det här är den bok jag själv hade behövt under min cancerresa. Så naken, så ödmjuk, så tänkvärd och mycket känslosam. Extra betyg för att boken är lättläst och pedagogiskt skriven. En fantastisk bok jag kommer ha med mig resten av livet." Ellinor Persson, TV-profil

"Mycket bra, personlig, lättillgänglig och ytterst informativ." Elisabeth Brännström, BTJ

Jag skrev denna bok för att ge inspiration, hopp och tillit till att det finns mycket man själv kan göra för att hjälpa till i sin läkning.

Våren 2020 drabbades Katarina av en elakartad tumör i sitt vänstra bröst. Det var mitt i coronapandemins första våg och för att skydda sig mot coronasmitta isolerade hon sig i karantän de knappa två veckor som förflöt mellan diagnos och operation. Som hypnosterapeut, resanterapeut och meditationsledare kände Katarina att hon hade många värdefulla kunskaper och verktyg att tillgå. Hon beslöt sig för att se karantänen som en retreat och gick in för att aktivt hjälpa till i sin egen läkning med de resurser hon hade till hands. Katarina satte sig även in i vilken typ av förhållningssätt, kost och livsstil som kan motverka cancer. I sin bok delar hon med sig av de metoder hon använde. Det här är hennes berättelse om hur hon kärleksfullt ledde sig själv genom sjukdomen.

Efter nästan 25 år i den akademiska världen, först som student, sedan som forskarstuderande och till slut som universitetslektor, lämnade Katarina Mannheimer Ahlström universitetsvärlden för att kliniskt arbeta med det att hjälpa människor läka. Idag arbetar hon som föreläsare, samtalsterapeut, hypnosterapeut och meditationsledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag ska klara det här
  2. +
  3. Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider av Michelle Obama (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Mannheimer Ahlström

  • Journey of the heart

    Katarina Mannheimer Ahlström

    This is a book about self-knowledge and about the journey back to who we really are, behind the strategies of our egos. The starting point is that development of consciousness happens when we get to know our feelings, our ego and its strategies. T...