Nere för räkning (e-bok) NY
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (25.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2023-10-11
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177996293
Nere för räkning (e-bok)

Nere för räkning E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-10-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det är en regnvåt söndagskväll i februari när Mikaelas tillvaro krossas. Hon häktas för dopningsbrott och döms till 14 månaders fängelse.

Mikaela Laurén, svensk simnings stora framtidshopp, som lyckats ta 16 individuella SM-guld, satt tre svenska rekord och drömt om OS-deltagande, är plötsligt någon som ingen vill kännas vid. Hennes bästa vän vänder henne ryggen. I häktet tappar Mikaela livslusten och skammen får henne att vilja begå självmord.

Men tack vare en klok plit, familjen, terapi och en rejäl portion jävlar anamma hittar Mikaela tillbaka till livslusten. I fängelset bestämmer hon sig för att bli en ny människa, tränar för maraton, utbildar sig och skaffar vänner för livet.

31 år gammal bestämmer hon sig för att bli proffsboxare och använder all sin berömda drivkraft i boxningsringen. Idag har hon blivit någon man talar om i boxningssammanhang. Hon har slutat skämmas. Tar den plats hon förtjänar och tar inte längre någon skit. Framför allt är hon stolt över den hon är, även om vägen dit har varit lång.

MIKAELA LAURÉN, född 1976, är den före detta elitsimmaren som blev en av Sveriges främsta boxare genom tiderna. I Nere för räkning ger hon en ärlig och smärtsam bild av ett liv som inte blev som hon tänkt sig. Hon berättar om hur det känns att vara en föredetting, och hur det är att tappa fotfästet en stund. Men hon berättar också om hur det är att våga ta en helt annan väg än den utstakade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna