Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2023-10-04
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Sangregorio, Paolo (form)
Dimensioner
24 x 164 x 173 mm
Vikt
400 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789177996354

Sveriges roligaste barn

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2023-10-04
174
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"En liten bok som är helt bedårande", Ingalill Mosander, Senioren


"Man kan konstatera att David Batra har fått konkurrens när det gäller att vara Sveriges meste lappinsamlare." Belinda Graham, JPS Media

År 2020, bara någon månad innan pandemins utbrott, startade Sebastian Widman Instagramkontot Sveriges roligaste barn. Något som aldrig skulle ha hänt om det inte var för hans egna barns lustiga gömställen under leken kurragömma. Han kunde snabbt finna dem bakom en genomskinlig gardin, hopkurade under badrumsmattan eller sittande i ett hörn med händerna för ögonen. Sebastian fotade barnen och publicerade bilderna på sitt privata Instagramkonto. Gilla-markeringarna strömmade in och han insåg att det måste finnas tusentals bilder och videor på barn och deras roliga upptåg i föräldrars mobiltelefoner. Det gjorde det.

Kontot Sveriges roligaste barn gjorde snabbt succé. Det har idag över 20 000 inskickade bidrag och får närmare en miljon följare, inte bara i Sverige utan över hela världen, att skratta hejdlöst åt de tokigheter som våra små ställer till med.

I den här boken har han samlat några av de absolut roligaste bilderna han fått skickade till sig, av vilka en stor del aldrig tidigare har publicerats.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sveriges roligaste barn
  2. +
  3. Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med världens mest älskade sport

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med vär... av Simon Bank (inbunden).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »