Sista rollen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (462.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Öst och väst-serien (del 3)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2024-04-10
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177996644

Sista rollen Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-10

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nikolaj Kalnins har ett mörkt förflutet i Sovjetunionen och lever sedan flera år tillbaka på Seychellerna när en storm närmar sig ön Mahé. Han bär på en hemlighet som är värd att riskera livet för.
Psykologen Audrey Miller befinner sig på Gotland för att läka efter ett turbulent år. En dag tar en amerikan vid namn Harold Montgomery in på samma Bed & Breakfast och vill bekänna sitt livs synder för henne. Men kan hon hjälpa honom? Eller har han kommit till henne av en annan anledning? När han börjar tala om en man vid namn Nikolaj Kalnins blir hon misstänksam då hon upptäcker likheter med en fiktiv karaktär i en av böckerna som står i bokhyllan på Gotland. Harold berättar att Nikolaj Kalnins har dött i en storm, men är det verkligen så eller har Harold något med hans död att göra?
Sista rollen är en intrikat spionroman där kalla krigets skuggor sträcker sig in i vår tid. Boken är den sista fristående delen i en trilogi om rollspel och identitet.

LISA CHRISTENSEN debuterade 2020 med romanen Spela roll och nominerades samma år till Adlibrispriset som Årets debutant. 2022 kom den psykologiska spänningsromanen Sista säkra som nominerades till Årets bästa deckardebut 2022 av Svenska Deckarakademin. Sista rollen är den fristående uppföljaren och sista delen i denna löst sammanhängande serie. Lisa har rötter i Sverige och USA och har bland annat bott på Seychellerna och i London. När hon inte skriver arbetar hon med marknadsföring och bor idag i Stockholm med sin man och deras tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sista rollen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk spännande
    -, 5 maj 2024

    Underbart språk!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lisa Christensen