Rita lätt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (8.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Rita lätt (del 4)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2018-09-05
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Esbjörn Jorsäter
ISBN
9789178031061

Rita lätt E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2018-09-05
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Hur ritar man en hund eller häst, en helikopter eller ett galet rymdmonster? Här kommer de perfekta tipsen som gör att alla kan lyckas. Bara följ de enkla steg-för-steg-instruktionerna till ett resultat som du kan vara superstolt över. Esbjörn Jorsäters böcker är noga testade på barn. Och de funkar - för ung som gammal!

Erfarne teckningspedagogen Esbjörn Jorsäter håller kurser för barn och vuxna och vet hur man ska tänka när man bygger upp en bild. I tydliga steg-för-steg-bilder visar han här hur man ritar det som barn efterfrågat mest. En välfylld bok som ger många timmars sysselsättning. Och eftersom man inte ritar i själva boken kan den användas om och om igen. Det behändiga formatet gör den lätt att ta med. En härlig inspirationsbok även för vuxna som vill rita med sina barn eller barnbarn.

I serien finns även Rita lätt: Djur, Rita lätt: Fantasifigurer och Rita lätt: Ansikten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Esbjörn Jorsäter

  • Teckna hjältar och monster

    Esbjörn Jorsäter

    Här får vi ta del av Esbjörn Jorsäters framgångsrika pedagogik från tidigare böcker i Teckna-serien. Boken är en inspirerande och lättillgänglig handledning i hur man steg för steg tecknar hjältar och monster från myternas värld. Alla övningar är ...