Anti-killpakt, eller? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (20.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nya Eva & Adam (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2018-08-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
ISBN
9789178032938
Anti-killpakt, eller? (e-bok)

Anti-killpakt, eller? E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-08-06

Styckköp

34

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Adam och Eva har både pussats och kramats, utan att de ens är ihop! Men det pirrar i magen när de ser varandra... Sveriges vanligaste, veligaste och roligaste kärlekspar är tillbaka! Måns Gahrtons och Johan Unenges älskade serie sätter fokus på de eviga frågorna: Vad är kärlek? Hur blir man ihop? Och går det att bestämma sig för att aldrig mer bli kär?

Adam, som hade lovat sig själv att aldrig mer bli kär, har ordnat så att han och Eva ska gå på bio tillsammans. Men så bestämmer sig Eva och bästa kompisen Annika plötsligt för att ha en anti-killpakt! De ska aldrig bli kära och aldrig bli ihop med några killar, någonsin!

Hur ska Adam nu få vara nära Eva? Och hur ska Eva få vara med Adam? Han är ju visserligen kille, men inte alls lika jobbig som alla andra ...

Efter teveserie, långfilm, dataspel, seriealbum och miljontals sålda böcker är Eva & Adam tillbaka. 20 år har gått, men när kärlekshistorien nu berättas på nytt gäller fortfarande de eviga frågorna: Vad är kärlek? Hur blir man ihop? Och går det att bestämma sig för att aldrig mer bli kär?

Måns Gahrtons och Johan Unenges Eva & Adam älskas av barn i hela världen. I samband med att serien firar 20 år berättas historien på nytt i fyra böcker för en ny generation läsare. Böckerna är genomgående illustrerade med Johan Unenges träffsäkra bilder som är fulla av humor och igenkänning. En romantisk komedi som tar ung kärlek på allvar!

Anti-killpakt, eller? är den tredje boken i serien. Läs också: Huvudet fullt av dig och En tjej att klicka bort.

Den fjärde delen heter Att vara eller inte vara kompis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna