Biblioteksmysteriet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
LasseMajas Detektivbyrå (del 13)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-02-11
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Helena Willis
ISBN
9789178033966
Biblioteksmysteriet (e-bok)

Biblioteksmysteriet (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-11
29
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Värdefulla böcker försvinner från Vallebys bibliotek. Hur är det möjligt, när allt av värde är larmat? Polismästaren behöver hjälp att bevaka biblioteket, framför allt att hålla ögonen på besökarna i forskarrummet - där dyrgriparna förvaras. Lasse och Maja är snart tre misstänkta boktjuvar på spåren ...
Detektivbyråns trettonde fall kommer här i nyutgåva i färg med nytt omslag. Den svartvita utgåvan gavs ut första gången 2007.
Martin Widmark kan konsten att berätta en historia som är "lättläst, men inte lättlöst!" Ett enkelt och rakt språk - med en välplanerad och klurig intrig - tillsammans med Helena Willis skruvade bilder, gör varje bok till ett oemotståndligt läsäventyr. Inte undra på att nästan varje barn i Sverige har full koll på Lasse och Maja! Lasse och Maja och deras detektivbyrå har dykt upp i många olika sammanhang sedan de första böckerna gavs ut 2002: som flera spelfilmer på biograferna, som utställning på Junibacken i Stockholm, som operaföreställning på Göteborgsoperan och som julkalender i SVT.
Böckerna, som ständigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris, är alltjämt de mest utlånade på biblioteken. År 2017 har det sålts över 3 miljoner LasseMaja-böcker i Sverige. Och barnens ständiga storfavoriter fortsätter att lösa nya kluriga deckargåtor!
 

Illustratör: Helena Willis
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Biblioteksmysteriet